Läppförstoring

Läppförstoring Stockholm

Innan din läppförstoring

Första gången du kommer till oss så börjar vi alltid med en konsultation. Läppförstoring kan genomföras genom att endast använda fillers och i vissa fall i kombination med ett mindre kirurgiskt ingrepp. Under konsultationen så pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra en läppförstoring. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi pratar även om priset beroende på hur mycket fillers som behövs. Ingreppet kan göras vid samma tillfälle som din konsultation.

Innan du träffar din plastikkirurg så fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Om det är en läppförstoring som ska genomföras genom operation så skickar vi alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation utfall du väljer att gå vidare och genomföra en läppförstoring.

  • Tid på kliniken : 1 timmar
  • Operationstid : 0,5 timmar
  • Sjukskrivning : 0 veckor
  • Börja träna : 1 vecka
  • Narkos : Nej

Grundpris större ………………….. 16.000.-

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Större läppar

Läppförstoring är idag ett väldigt vanligt ingrepp. I regel så genomförs en läppförstoring med fillers från antingen Restylane eller Juvederm. I vissa fall kan detta även kombineras med ett mindre kirurgiskt ingrepp. Läppförstoring kan genomföras av det enkla skälet att man önskar öka volymen av läpparna men även för att skapa bättre proportioner i ansiktet eller korrigera asymmetrier.

Ingreppet

Läppförstoring görs med en väldig tunn nål och vi arbetar i regel med Juvederm och Restylane. Direkt efter ingreppet kan du vara något svullen. I regel är ingreppet ganska smärtfritt. Mungipeveck behandlas också med injektion. Läpplastik som läpplyft utförs med ett litet snitt precis under näsan.