Hakplastik

Hakimplantat / Hakplastik Stockholm

Innan din hakplastik

När du kommer till oss så börjar vi alltid med en konsultation. Under konsultationen så pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra en hakplastik. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi pratar även om priset och när det finns operationstid om så önskas.

Innan du träffar din plastikkirurg så fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du kan få med dig papper hem kring hur det går till rent praktiskt från någon av våra mottagningssjuksköterskor. Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation utfall du väljer att gå vidare och genomföra en hakplastik.

  • Tid på kliniken : 3-6 timmar
  • Operationstid : 45-60 min
  • Sjukskrivning : 0-2 veckor
  • Börja träna : 4 veckor
  • Lokalbedövning: Ja Narkos: Ja

Grundpris ………………….. 32.000.-

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Hakplastik / Hakimplantat

När det inte finns en tydlig distinktion mellan haka och hals kan man förtydliga hakan genom användande av implantat. Implantat i ansiktet är inte något som är nytt utan har använts under lång tid. Ofta kombineras olika typ av ingrepp för att framhäva ansiktsdrag men även för att skapa bättre proportioner i ansiktet. Detta är ett ingrepp som utförs av både kvinnor och män, dock med olika önskemål om hur hakan ska se ut. Hakimplantat kan påverka utseendet på ett väldigt positivt sätt för de som har en så kallad “flyende haka” och operationen är relativt okomplicerad.

Operationen

Vid tillbakadragen haka utförs hakplastik varvid ett implantat appliceras på hakspetsen via en incision under hakan. Operationen av hakplastik kan utföras i narkos eller lokalbedövning. Implantatet integreras med den lokala vävnaden så att det känns som en fortsättning av käkbenet. Viss ömhet och känselnedsättning är inte ovanligt 1-2 veckor.

Implantaten finns i olika storlekar som anpassas efter ditt ansikte och dina önskemål. De består av silikon och är väldigt säkra att använda.