Bröstlyft

Bröstlyft Stockholm

Innan ditt bröstlyft

När du kommer till oss så börjar vi alltid med en konsultation. Under konsultationen så pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra ett bröstlyft. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål och förutsättningar. Vi pratar även om priset och när det finns operationstid om så önskas.

Innan du träffar din plastikkirurg så fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du kan få med dig papper hem kring hur det går till rent praktiskt från någon av våra mottagningssjuksköterskor. Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation utfall du väljer att gå vidare och genomföra din bröstlyftsoperation.

Fakta bröstlyft

  • Tid på kliniken : 3-6 timmar
  • Operationstid : 1-2 timmar
  • Sjukskrivning : 1-3 veckor
  • Börja träna : 4 veckor
  • Narkos : Ja Lokalbedövning : Ja

Grundpris större lyft ………….. 59.000.-
Grundpris litet lyft …………….. 29.000.-

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Bröstlyft

Bröst tenderar att sjunka med åren. Det är vanligen en långsam process och dessutom individuell beroende på bröststorlek, elasticitet i hud och stödjevävnader etc. Det är viktigt att en tung byst t.ex. under amningsperiod har ett bra stöd för att minska risken för permanent slapphet.

Operationen

Det finns olika typer av bröstlyft beroende på hur mycket brösten har sjunkit ned. Den minsta åtgärden är s.k. vårtlyft varvid hud tas bort runt vårtgården ffa på ovansidan. Ärr blir det endast runt vårtgården. Den mest omfattande åtgärden är samma operation som vid bröstreduktion men all körtel och fettväv lämnas kvar. Ärret blir som ett ankare. Mindre bröstlyft görs i lokalanaestesi, större utförs under narkos.