Armplastik

Armsplastik Stockholm

Innan din armplastik

När du kommer till oss så börjar vi alltid med en konsultation. Under konsultationen så pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra en armplastik. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi pratar även om priset och när det finns operationstid om så önskas.

Innan du träffar din plastikkirurg så fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du kan få med dig papper hem kring hur det går till rent praktiskt från någon av våra mottagningssjuksköterskor. Vi skickar alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation utfall du väljer att gå vidare och genomföra din armplastik.

  • Tid på kliniken : 4-8 timmar
  • Operationstid : 1-2 timmar
  • Sjukskrivning : 1 – 3 veckor
  • Börja träna : 4 veckor
  • Narkos : Ja

Grundpris ………………….. 46.000.-

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Armplastik

Skälen till att genomföra en överarmsplastik är att överblivet skinn hänger från armarna, så kallat “gäddhäng”. Detta kan vara åldersrelaterat eller ha att göra med att man genomgått en kraftig viktnedgång genom tex. gastric-bypass. Armarna är ett utsatt område vid viktminskning och att uppleva att armarna passar övriga kroppen bättre är vanligt. På vissa yngre patientgrupper kan elasticiteten fortfarande vara tillräckligt bra för att en fettsugning ska räcka, i andra fall krävs det även reduktion av hud.

Operationen

Överarmsplastik som utförs under narkos, innebär att överskottet tas bort kirurgiskt oftast kompletterat med fettsugning. Ärret går från armbåge till armhåla på insidan av överarmen. Om endast fettöverskott föreligger kan det räcka med fettsugning. Ärren, ett eller två, blir mycket små och diskreta.