Välkommen!

Hej och välkommen!
Mitt namn är Leif Gylbert och jag är klinikchef, medicinskt ansvarig och plastikkirurg hos Plastikkirurgen.com på Sophiahemmet. Jag har dedikerat en stor del av mitt liv till att utvecklas inom läkaryrket med stort fokus på plastikkirurgi. Jag har varit specialist i plastikkirurgi i flera decennier och trots detta finner jag arbetet mer intressant än någonsin. Förutom att genomföra själva operationerna så innebär mitt arbete att jag får träffa väldigt mycket människor. En stor mängd män och kvinnor uppsöker oss för att de på olika sätt lider av utseendedefekter, missbildningar eller helt enkelt bara vill se ut som de känner sig. Efter att ha arbetat i många år kan många tro att man blir avslappnad och kan göra arbetet i blindo, detta är dock inte sant. Vi eftersträvar att våra patienter inte ska behöva genomgå fler operationer på grund av problem och komplikationer. Just på grund av detta krävs det att jag alltid är fokuserad i mitt arbete och försöker prestera bättre för varje operation. Tusentals operationer ger mig dock en trygghet i mitt arbete och detta är något som mina patienter också brukar känna under konsultationen. När du kommer till kliniken kommer vi lägga fokus på dina önskemål och vad du vill få ut av operationen. Ser vi att det finns möjlighet att hjälpa dig så kommer vi gå igenom eventuella risker, komplikationer, operationsprocess och vad du kan förvänta dig. De allra flesta av mina patienter är mer än nöjda med sitt resultat och jag hoppas kunna göra detsamma för dig. Ring kliniken om du har några frågor eller om du önskar boka en konsultation. Jag ser fram emot ditt besök hos oss!

Välj Plastikkirurgen.com

Hos Plastikkirugen.com ser vi ständigt hur våra patienter förändras både på utsidan och insidan. Ett ingrepp genomförs alltid eftersom patienten har ett missnöje med befintligt utseende och vill förbättra vad de lider av. Oavsett om det finns psykiska och/eller fysiska skäl till önskan om en förändring har vi stor förståelse inför våra patienters beslut. Efter att patienter har kommit och gått i tjugo års tid har vår personal sett tusentals människors liv förändras till något positivare. Att kunna fokusera på viktigare saker i livet efter att ha genomgått ett ingrepp, att kunna ha ett normalt samliv eller möjligheten att kunna visa sig på stranden utan att skämmas är olika skäl för att genomgå en plastikoperation. Det finns lika många anledningar till patienter och förutom en stor förståelse för patienten så krävs även gedigen kunskap om de ingrepp som patienten efterfrågar.

Vi har alltid ett professionellt bemötande, förutsägbara resultat och arbetar på ett konsekvent sätt för att inte begå några misstag. Det finns alltid risker och komplikationer förknippade med ett ingrepp men eftersom vi har utarbetade rutiner och lång erfarenhet så är dessa risker minimala.

Hur går det till?

När du kommer till Plastikkirugen.com så ska du förvänta dig det bästa. Ett bra bemötande, en god medicinsk bedömning, ett utomordentligt bra resultat utifrån dina förutsättningar och ett positivt bemötande även efter operation.

Hos Plastikkirugen.com får du alltid träffa en specialist i plastikkirurgi. Vi använder inte sjuksköterskor för att genomföra konsultationer till skillnad från andra, detta då vi vill att du ska få veta direkt om du är lämplig till att genomföra en operation eller inte samt hur operationen ska gå tillväga för bästa resultat. Om du har realistiska förväntningar och vi kan ge dig ett bra resultat så kommer du ha möjlighet att boka en operationstid. Innan du bestämmer dig för en operation så rekommenderar vi att du kontaktar oss per telefon, mejl eller på Facebook för att boka en konsultation. Först när du fått information kring vad ingreppet innebär för just dig så rekommenderar vi att du tar det slutgiltiga beslutet.