Samarbetspartners

Plastikkirurgens samarbetspartners

Plastikkirurgen.com sätter stort värde i att endast använda sig av kvalitativa leverantörer. Alla produkter som används på kliniken uppnår och i regel överträffar alla de krav som ställs för medicinteknisk apparatur inom EU och USA. Genom att endast arbeta med de främsta leverantörerna på marknaden tillgodoser vi också möjligheten att kunna erbjuda våra patienter de allra bästa produkterna, som till exempel kompressionsplagg och implantat.

logo-crisalix GALDERMA_LOGO
 Crisalix är tillverkaren bakom ett 3D simuleringsverktyg som kan användas före bröst och ansiktsoperationer. Sophiahemmet är Sveriges största privatsjukhus med ett flertal medicinska specialiteter under samma tak. Galderma är ett bolag som utvecklar och säljer dermatologiska produkter och läkemedel, bland annat Restylane.
 

femi bmp

 

 

promedus

 

allergan

Femiline är ett svenskt bolag som säljer medicinteknisk utrustning, bland annat bröstimplantat från Motiva och kompressionsplagg. Promeduc är ett företag som säljer bröstimplantat från Mentor och även instrument och annan utrustning, främst till plastikkirurger.  Allergan är ett multinationellt bolag. De tillverkar & säljer medicintekniska produkter och läkemedel, bland annat Juvederm.