Sophiahemmet

Plastikkirurgen.com

Plastikkirurgi i världsklass

Plastikkirurgen.com etablerades 1995 på Sophiahemmet i Stockholm. Kliniken grundades av plastikkirurg Dr. Leif Gylbert som utbildats på Karolinska institutet i Stockholm. Än idag bedrivs verksamheten på Sophiahemmet med vackra, klassiska lokaler samt tillgång till den absolut senaste tekniken och utrustningen. Det finns tillgång till allt som förväntas finnas på ett toppmodernt sjukhus och kliniken är lätt att komma till oavsett om man åker kommunalt eller vill parkera bilen. Plastikkirurgi ska vara baserat på beprövad och medicinsk erfarenhet och kunnande. Genom att finnas på Sophiahemmet så kan vi dra nytta av de stordriftsfördelar som finns på ett sjukhus, som till exempel, välutbildad specialistkompetent personal, utrustning, instrument, sterilitet. Vi har dock fortfarande möjlighet att bevara vad vi anser vara det absolut viktigaste för en framgångsrik klinik: Medkänsla, önskan om att kunna skapa positiva förändringar och glädjen att få arbeta med patienter.

leifDe tusentals patienter jag träffat under åren har de flesta blivit väldigt nöjda, varje patient är dock unik och en ny utmaning. Hos oss ska du känna dig omhändertagen under hela förloppet, från första telefonsamtalet tills du är nöjd med slutresultatet. Vi kommer göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd både före, under och efter ditt operationsförlopp. Att ständigt följa branschens utveckling, anamma beprövade och utvecklade tekniker samt ha ett genuint intresse för våra patienter är faktorerna till att vi erbjuder plastikkirurgiska ingrepp av högsta standard – Dr. Leif Gylbert

Alltid patienten i fokus

Vi kommer att stå vid din sida från det att du kommer till oss första gånger, genom konsultationen, in genom operationssalen och även på väg ut. Därefter följer vi upp våra patienter och ser alltid till att ta ett långsiktigt ansvar. Detta resulterar ofta i att både vänner och familj till patienter väljer att komma till oss och vår verksamhet har byggts upp endast rekommendationer. Konsultationsprocessen är den absolut viktigaste och vi kommer att se till att du får svar på alla frågor du ställer. Efter du har fått all information av oss så kan du bestämma dig utfall du anser det är rätt för dig att göra en operation eller inte. Majoriteten av de patienter som kommer till oss opererar sig och vår målsättning är att ha 100% nöjda patienter.

Hos Plastikkirurgen.com utför vi både rekonstruktioner och estetisk kirurgi. Dr. Leif Gylbert som är medicinskt ansvarig på kliniken arbetar endast med de ingrepp som till fullo bemästras och av detta skäl känner vi oss trygga gentemot våra patienter. Att vara väldigt duktig på sitt innebär att man gör ett bra jobb, att älska sitt arbete gör att jobbet blir bättre. Att kliniken har funnits i 20 år är ett tydligt tecken på att arbetet vi levererar är av högsta kvalitet och att personalen som arbetar på kliniken älskar sitt arbete.

Plastikkirurgen.com (Plastikkirurgen Leif Gylbert AB Sophiahemmet) Valhallavägen 91, Ingång A, 114 27 Stockholm | Tel: 08-21 01 01 | Fax: 08-406 27 94 | E-mail: info@plastikkirurgen.com