fillers

Fillers Stockholm

I regel så använder vi fillers som innehåller hyaluronsyra från Restylane, Juvederm och Perlane. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och den medverkar till att ge huden fukt och volym. Man kan dels förbättra ansiktskonturer, volymsfördelning i tex. läppar samt kinder och behandla rynkor genom injektioner av hyaluronsyra. På detta sätt kan man alltså undvika eller förskjuta tidpunkten för en eventuell operation. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och ger ett relativt långvarigt resultat utan risker som vissa permanenta fillers för med sig. Produkterna innehåller i regel också lokalbedövningsmedel som gör att behandlingen ska bli så skonsam och smärtfri som möjligt.
Resultatet håller i upp till 12 månader men effekten avtar under tiden, man behöver alltså fylla på ett par gånger under året. När medlet bryts ner binder den sig till vatten vilket gör att effekten kvarstår längre. Hur länge effekten kvarstår är individuellt och är bland annat beroende av ålder och livsstil. Hållbarheten påverkas också av vilken av produkterna som används samt var de injiceras. Medlet injiceras i och under huden i små mängder med en mycket tunn nål. Därmed slätas rynkor ut och en volymsförstoring uppnås.

Juvederm

Juvederm är en produktserie utvecklad av Allergan, som är ett företag med lång erfarenhet inom läkemedelsindustrin och över 16 miljoner behandlingar har genomförts över hela världen. Juvederm är ett av världens största märke för injektionsbehandlingar och produkten kan användas för ett stort antal olika indikationer. Juvederms injektionsbehandlingar kan bland annat användas för att skapa volym, forma läppar och återfukta huden samt ta bort rynkor och linjer i ansiktet. Det finns en serie med olika Juvedermprodukter vår specialist kommer välja den som är rätt för dig. Med Juvederm kan du få ett ett naturligt resultat och lämnar ingen konvalescenstid. Juvederm kan i många fall ge fantastiska resultat vilket innebär att visa kan skjuta upp eventuellt större ingrepp. Många föredrar också att använda Juvederm vid läppförstoring.

Restylane

Precis som Juvederm så är Restylane en injektionsbehandlingsprodukt. Restylane är används för ett flertal olika behandlingar och tillverkas av svenska företaget Q-Med. Det finns över 15 miljoner behandlade patienter över hela världen med Resylane och produkten anses vara väldigt säker. Efterfrågan av fillersbehandlingar med Restylane ökar ständigt och ett stort antal kliniska studier har gjorts för att kunna garantera din säkerhet. Restylanes injektionsbehandlingar kan användas för att skapa volym, forma läppar och öka volym, återfukta din hud och ta bort rynkor och linjer i ansiktet. Restylane ger precis som Juvederm dig ett naturligt resultat och du kan återgå till exempel arbete, dock med lite svullnad.